EO-JONGERENDAG zaterdag 25 mei 2019

Hoi,

Ben je 13 jaar of ouder en wil je samen met je vrienden met de bus mee naar de EOJD of als je jonger bent dan 13 jaar en met je ouder(s) of een verzorger naar de EOJD wilt, geef je dan op via Alfred ten Caat (atencaat@hotmail.com). Hillsong Young en Free, Tauren Wells en de Beamworship band komen dit jaar, voor meer namen: check dan de site van de EOJD 2019

De EO-jongerendag start om 14.00 en daar willen we bij zijn natuurlijk!!

Wij vertrekken vanaf de parkeerplaats (bij de Linde in Meerkerk) om uiterlijk 11.30 naar Rotterdam. Aan het einde van de dag (rond 21:00 uur afgelopen) staat de bus weer klaar om je naar Meerkerk te brengen. Vertrek is rond 21.30 uur vanaf Ahoy in Rotterdam.

De kosten zijn  € 12,50. Let op! Dit is alleen de busreis, het toegangskaartje voor de EO-Jongerendag 2019 moet je zelf bestellen via de website van de EO. Als je nog geen kaarten hebt moet je wel snel zijn, want de kaartjes gaan snel de deur uit.

Nog vragen…? Laat het weten.

Ook dit jaar wordt er nauw samengewerkt met de Hervormde gemeente van Ameide en Tienhoven.

P.S. Vertel dit aan je vrienden en geef je op… Zorg dat je op tijd een plekje reserveert 😉
Opgeven kan tot en met vrijdag 17 mei.
Wij hopen je 25 mei te zien in de bus.

Hartelijke groet,

Alfred ten Caat