Boelmarkt 2019

Op 25 mei willen we weer de jaarlijkse boelmarkt houden. Ook deze keer zal dit plaatsvinden op het terrein “de Bogerd” Energieweg 3, Meerkerk. Om 9.00 uur gaan de poorten open en om 14.30 uur willen we weer sluiten.

Ophaaldag zaterdag 18 mei

Vanaf 9.00 uur komen we bij u langs om bruikbare spullen op te halen. Wilt u geen grote bankstellen, grote wandmeubels en kapotte spullen aanbieden? In tegenstelling tot andere jaren dat we alles wat over was gratis konden aanbieden bij Waardlanden moeten we nu gaan betalen voor het afvoeren van de overgebleven spullen. Oud ijzer wordt wel meegenomen. Houdt u de spullen gereed, er wordt bij u aangebeld. Bij voorkeur niets langs de weg zetten.

Ook willen we aan u vragen of u iets lekkers wilt bakken voor bij de koffiekraam, dit graag op de dag zelf inleveren voor 10.00 uur. Voor meer informatie verwijzen we u naar de flyer en website.

4231 AA Meerkerk