World Servants Ecuador

Op zaterdag 20 juli vertrekken Arne Stuij, Bettina Korevaar, Carine Weeda, Emiel van Zanten, Gerald Korevaar, Marit van der wel en Myrne de Leeuw voor hun reis namens World Servants naar Ecuador. Zij gaan daar bouwen aan een cacaocentrum. In de afgelopen periode hebben ze toegewerkt naar dit project en door meerdere acties geld opgehaald. De groep jongeren is dankbaar voor alle hulp en meeleven die zij de afgelopen maanden hebben gehad. Via http://www.volg.ws/EC119 is te volgen hoe het met hen gaat. Wij wensen de jongeren een goede reis toe en Gods zegen bij het werk, de gesprekken en de ontmoetingen die ze in Ecuador mogen hebben.

Hervormd Meerkerk

Postadres:
Postbus 59
4231 BA  MEERKERK

Kerkgebouw
Kerkstraat 3
4231 BW  MEERKERK

Kerkelijk centrum ‘Het Anker’

Ankerstraat 1
4231 BZ Meerkerk

Welkom

U/jij bent iedere zondag welkom in de dienst.

Aanvang: 09.30 / 18.30 uur.

We hopen u/jou te ontmoeten