Enthousiaste zangers gezocht (m/v)

Regiokoor Musica Pro Deo uit Meerkerk start vanaf 3 september een nieuw project.

Een PSALMen-concert
Ze gaan psalmen instuderen die gecomponeerd zijn door componisten van deze tijd nl. van Johan Bredewout en André van Vliet.

Het koor wil graag meer zangers de gelegenheid geven om met hen in 6 weken tijd het concert in te studeren, want zingen is gezond.

Meezingen
Wilt u/jij eens graag meezingen in een koor, maar wilt u/jij zich niet geheel binden. Dan bieden zij de mogelijkheid om als project-lid met hen te zingen. Voor deelname aan dit project vragen zij een financiële bijdrage van € 25. Zo maakt u de voorbereiding van instuderen tot de uitvoering volledig mee.

Concert

• Het concert is DV zaterdag 12 oktober in de Ichthuskerk van Meerkerk.
  • Start repetities dinsdag 3 september.
  • Ze repeteren wekelijks op de dinsdagavond van 20:15 – 22:00 uur in Meerkerk, Energieweg 1.
  • Vanaf 20:00 staat er voor u de koffie/thee klaar.

Van harte welkom!

Postadres: