Zing mee met project “DAVID, de man naar Gods hart”

Regiokoor Musica Pro Deo uit Meerkerk start vanaf dinsdag 19 november een nieuw project nl het muziekstuk “DAVID, de man naar Gods hart” welke is gecomponeerd door André van Vliet. Zie ook de poster.

Door middel van dit muziekstuk gaan we ons muzikaal verdiepen in de bijzondere geschiedenis van David.
Of beter gezegd: Naar de God van David. We kennen allemaal de verhalen van David en reus Goliath, David op de vlucht voor Saul enz. enz.
De hele geschiedenis van DAVID, gaan we bezingen in een kort tijdsbestek (2 uur) alle hoogte- en dieptepunten komen langs. Des te meer komen we onder de indruk van de liefde en het geduld van de Heere met zijn kinderen.
Wij willen dit niet voor onszelf houden, maar willen meer mensen de gelegenheid geven om met ons mee te zingen.
Daarom kunt u/jij zich op projectbasis (kosten € 30) bij ons aansluiten.
Iedereen die van zingen houdt is welkom, op dit moment kunnen we versterking gebruiken van tenoren en bassen.

David was een man en wij als koor zouden het erg op prijs stellen dat er ook mannen mee komen zingen.
Dus mannen: Trek je stoute schoenen aan en sluit je voor je dit project bij ons aan!

Uiteraard zijn de vrouwen ook van harte welkom.

Een goede zangstem is niet verkeerd, maar deze hoeft niet geschoold te zijn om met ons te kunnen zingen. Wij zijn geen professionals, het sociale aspect is minstens zo belangrijk.

Dit project loopt vanaf dinsdag 19 nov. t/m 8 februari 2020.

Het concert is DV 8 februari in de Ichthuskerk van Meerkerk.

André van Vliet is één van de musici die ons muzikaal begeleidt.

Wij repeteren wekelijks op dinsdagavond van 20:15 – 22:00 uur in de kantine van P. van Leeuwen, Energieweg 1 in Meerkerk. Koffie/thee staat klaar om 20:00 uur.

Voor meer informatie en aanmelden, zie  www.musicaprodeo.nl.

Van harte welkom

Postadres: