EO Jongerendag: HULP GEZOCHT!!

Alfred ten Caat regelt al een aantal jaar in goed contact met de hervormde gemeente uit Ameide allerlei zaken rondom de EO Jongerendag. Een mooie taak, want wat is het enthousiasmerend om met een bus vol jongeren naar zo’n inspirerende dag te gaan. Het zou wel erg fijn zijn als hij wat versterking zou kunnen krijgen in deze taak, zodat het over een poosje niet stopt, maar juist door kan gaan. We zijn op zoek naar één of twee mensen die dit samen met Alfred willen doen in 2020 en mogelijk daarna. Meer informatie en/of aanmelden kan via: jeugdraad@hervormdmeerkerk.nl.

Hervormd Meerkerk

Postadres:
Postbus 59
4231 BA  MEERKERK

Kerkgebouw
Kerkstraat 3
4231 BW  MEERKERK

Kerkelijk centrum ‘Het Anker’

Ankerstraat 1
4231 BZ Meerkerk

Welkom

U/jij bent iedere zondag welkom in de dienst.

Aanvang: 09.30 / 18.30 uur.

We hopen u/jou te ontmoeten