Open Doors – Muskathlon Arjan den Burger

De avonddienst op 3 mei 2020 stond in het teken van Open Doors. In die dienst hoorde u over de geplande Muskathlon naar Irak, waaraan Arjan den Burger hoopt deel te nemen.

Dit is uiteraard nog afhankelijk van de situatie rondom de Coronacrisis. Hij schrijft hierbij het volgende: ik voel me nog meer verbonden met de vervolgde christenen als voor de Coronacrisis. Nu wij zelf ook niet naar de kerk kunnen op zondag en alle kerkelijke activiteiten zijn stopgezet, daardoor lijkt het ook een bepaalde manier van “vervolging”. Het is natuurlijk totaal niet vergelijkbaar met landen waar echte vervolging plaatsvindt.

Bekijk de flyer of lees meer informatie over de deelname van Arjan op zijn persooonlijke pagina.

Postadres:
4231 BA  MEERKERK