Voedselbank

Door de coronacrisis is de aanvraag bij de Voedselbank aanzienlijk toegenomen. Daarnaast is de toelevering vanuit onze gemeente om dezelfde reden juist teruggelopen doordat er onder andere via de scholen (door tijdelijke sluiting) minder input komt.

Daarom doet de diaconie een oproep aan u om deze inzamelingsactie voor de voedselbank Giessenlanden-Zederik actief te ondersteunen. We zouden graag lang houdbare levensmiddelen ontvangen. Denk hierbij aan groente in pot of blik, appelmoes, smac, kippenragout, smeerkaas, enz., enz. Maar ook handzeep en afwasmiddel is zeer welkom. De inzameling vindt doorlopend plaats.

U kunt de gevraagde producten afleveren bij Dike van Leeuwen (Broekseweg 8) en bij Marjo van Leeuwen (Burg. Sloblaan 8). Er staat buiten een krat klaar om deze producten in te plaatsen.

Hartelijk dank, mede namens de diaconie.

Postadres:
4231 BA  MEERKERK