Meerkerk Boelmarktloods NIEUWS

Zoals u weet, is ook de Boelmarktloods een aantal maanden gesloten geweest in verband met de overheidsmaatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Gezien de recente versoepelingen van deze maatregelen, heeft de boelmarktcommissie besloten om ook de boelmarktloods , Energieweg 3 M te Meerkerk, weer open te stellen.

De loods zal, in afwijking van vorige jaren, vanaf zaterdag 4 juli, alle zaterdagen in de maanden juli, augustus en september vanaf 09.00 uur tot 11.30 uur open zijn!

Er worden wel voorzieningen getroffen om te voldoen aan de Corona richtlijnen, daarom zal er in deze maanden

• geen koffietafel aanwezig zijn;
  • wordt er een looproute in de loods voorgesteld;
  • zullen er mandjes ter beschikking zijn voor uw bezoek (mandje niet beschikbaar? Dan even wachten tot een vorige bezoeker zijn mandje weer heeft ingeleverd) en
  • zal een ontsmettingsmogelijkheid voor uw handen en de mandjes bij binnenkomst en buitengaan van de loods beschikbaar zijn.
  • Ook zal het toilet in deze maanden gesloten zijn.

Met inachtneming van deze maatregelen hopen wij u weer op de oude vertrouwde wijze te zien in de Boelmarktloods!

Tegelijkertijd heeft de commissie besloten om tot nader bericht ook de datum van 26 september 2020 als mogelijke datum voor de grote Boelmarkt dag te schrappen, omdat er nog niet voldoende duidelijkheid is wat tegen die tijd de mogelijkheden zijn om zo’n evenement te mogen organiseren. We hopen daar op een later moment nog meer van te kunnen zeggen.

De Boelmarktcommissie.

Postadres: