Muskathlons 2020 geannuleerd

Bericht van Arjan en Willeke den Burger

Het zal u niet vreemd in oren klinken dat ook onze Muskathlons niet doorgaan in 2020. Voor de Muskathlon van Compassion naar Indonesië waar Willeke in juni heen zou gaan was als snel bekend dat deze zou worden uitgesteld. Inmiddels zijn alle Muskathlons voor Compassion in 2020 zelfs geannuleerd. Dit was een moeilijke beslissing voor de organisaties van 4M en Compassion. Maar het is organisatorisch niet mogelijk om deze op een later tijdstip nogmaals te laten plaats vinden. Dit is een grote teleurstelling voor de deelnemers en vooral voor de sponsorkinderen daar.

De Muskathlon naar Irak voor Open Doors waar Arjan, in oktober aan deel zou nemen is vooralsnog uitgesteld naar een nieuw te bepalen datum in 2021. Voor Open Doors was het probleem dat er vooraf geen goede voorbereiding ter plaatse kan plaats vinden. Hierdoor kunnen ze  niet voldoende veiligheid garanderen om er naar toe te gaan. Wel hebben ze nogmaals het verzoek uit Irak gehad om naar hen toe te komen. Zij kijken er erg naar uit om als broeders en zusters bij elkaar te komen. Meer nieuws hierover is te vinden in de nieuwsbrief van zaterdag 20 juni.

Postadres:
4231 BA  MEERKERK