Update van Marja en Adré Lichtendonk

Bericht van Adré en Marja

Beste broeders en zusters in Meerkerk,

We zijn gelukkig veilig aangekomen in Tuzla en hebben inmiddels weer een kerkdienst gehad. We hebben de groeten vanuit Meerkerk overgebracht en jullie ontvangen wederzijds de hartelijke groeten. We waren verrast om te horen dat er zoveel kaarten uit Meerkerk gestuurd zijn. Die waren namelijk aangekomen, toen wij al naar Nederland waren vertrokken. We hoorden van de gemeenteleden, dat ze er heel blij mee waren. Allemaal hebben ze er meerdere gekregen. Maar jullie stuurden ook een hele stapel kaarten die nog niet beschreven zijn en die kunnen we zeker ook gebruiken.

Mooi om ze uit te delen als we de komende maanden andere gemeenten gaan bezoeken. Een kaart met een bemoedigende Bijbeltekst krijgen de mensen hier niet zo vaak, je kunt ze hier niet kopen.

Hartelijk dank voor al die bemoedigende woorden en jullie meeleven.
In gebed en in Christus verbonden,
Adré en Marja Lichtendonk

Word Zendingsmaatje en bid, leef en geef mee!

Het ​afgelopen jaar lanceerde de GZB een nieuw initiatief: Zendingsmaatje. Wellicht heeft u hier al van gelezen in het dagboek Een Handvol Koren. Als Zendingsmaatje bent u onderdeel van het wereldwijde zendingswerk, door voor de zendingswerkers te bidden, mee te leven en mee te geven. U bent al voor € 5,- per maand verbonden met zendingswerkers, zoals Adré en Marja Lichtendonk, die wij vanuit onze Hervormde gemeente Meerkerk ondersteunen. Ook kunt u natuurlijk Zendingsmaatje worden van een andere zendingswerker of van zending in algemene zin. U kunt Zendingsmaatje worden via www.zendingsmaatje.nl of door het invullen van de antwoordkaart die u in het dagboekje ‘Een Handvol Koren’ kunt vinden.

Als Zendingsmaatje zorgt u ervoor dat de GZB wereldwijd meer mensen bereikt met het Evangelie. Daarom van harte aanbevolen.

Hartelijke groet,
de zendingscommissie