Pinkstercampagne GZB

Beste gemeente, we mogen uitzien naar Hemelvaart en Pinksteren. Overal in de wereld hebben deze dagen dezelfde betekenis voor christenen. We zijn één kerk en gemeente en we mogen allen gevoed worden door de Heilige Geest. Omdat de mogelijkheden om samen te komen beperkt zijn, is het goed om gebruik te maken van de techniek die beschikbaar is. Daarom organiseert de GZB op zaterdagavond 15 mei een online reis door de wereldkerk. Dit is de start van een bijzondere pinkstercampagne met als thema ‘Houd het vuur brandend’. Kijk voor meer info en om je aan te melden op www.gzb.nl/pinkstercampagne.

Ook vanuit Sarajevo, Bosnië en Herzegovina zal er een bijdrage zijn. Verder hopen we binnenkort ook uit Tuzla weer een nieuwsbrief te ontvangen. In dit nummer zal ook de Pinkstercampagne worden belicht en voorzien zijn van een kleurplaat. Tot het zover is kunnen we met u alvast een nieuwe blog delen. Houd de site ook in de gaten voor de verdere aankondigingen omtrent de Pinkstercampagne. We wensen u alvast een warm hart toe!

Hartelijke groet,
de Zendingscommissie.