Start jeugdwerk en belijdeniscatechese

Komende week starten de catechesegroepen. Veel jongeren hebben zich aangemeld of zijn door hun ouders aangemeld. Van een deel hebben we nog geen aanmelding gezien, maar we hopen (en verwachten) dat jullie wel meedoen. Gezien het aantal aanmeldingen start er ook op de dinsdag een Follow me next groep; daar zijn we heel erg blij mee. Dus ben je tussen de 16 en 18 jaar en kun je alleen op dinsdag; dat is geregeld.

Zoveel jonge mensen vraagt ook om voldoende mentoren. Eerder werd er al een oproep gedaan waarop gelukkig gereageerd werd, maar er kunnen nog bij elke leeftijdscategorie mentoren bij, zowel op de maandag als de dinsdag. Ook als u of jij niet elke week aanwezig kunt zijn, reageer gerust. Veel handen maakt dat we ruim kunnen delen van het goede dat God geeft. Ook voor de jongensclub wordt nog naar leiding gezocht. Wie zich geroepen weet… stuur een berichtje naar Pieter Kloek. Heel hartelijk welkom.

Start belijdeniscatechese: De eerste avond belijdeniscatechese is op dinsdag 28 september. We starten om 20.45 uur in de consistorie. Daar is ruimte genoeg, van harte welkom om aan te sluiten.