Start lidmatenkringen

Woensdag 22 september om 20.00 uur komt lidmatenkring 1 voor de eerste keer dit seizoen bij elkaar. We behandelen dit seizoen Bjjbelse figuren. Als eerste Henoch. Wie niet eerder deelnam: Een berichtje naar matsmk@hotmail.com en je ontvangt de inleiding thuis. Tot ziens.
Kees Matsinger.

Lidmatenkring 2 staat dit jaar onder leiding van Petra de Leeuw. Zij nodigt de deelnemers van deze kring, maar ook mensen die zich aan willen sluiten, van harte uit op donderdag 7 oktober om 20.00 uur aan de Leerbroekseweg 20. Het is de bedoeling dat op deze kring tijdens het komend seizoen wordt gesproken over het thema ‘bidden’.

Lidmatenkring 3 hoopt D.V. donderdag 23 september haar eerste avond te houden. Een ieder die 40+ is en zich deze winter wil verdiepen in het evangelie naar Johannes is van harte welkom! Kom gewoon een keer meedoen. Vanaf 19.45 uur in de grote zaal van het Anker. We beginnen om 20.00 uur.
Thomas Bassa.