Adré en Marja Lichtendonk

In de zomer van 2019 werden Adré en Marja namens de GZB uitgezonden naar Tuzla in Bosnië en Herzegovina. Voor een periode van ruim 4 jaar mochten ze verbinden, toerusten en meeleven met de gemeente van Tuzla en omstreken. Nu deze periode is verstreken, is het tijd voor Adré en Marja om terug te keren naar Putten en mogen zij het zendingswerk overdragen aan een nieuw echtpaar.

Met de terugkeer van Adré en Marja komt ook een einde aan het project van de GZB en onze betrokkenheid als deelgenotengemeente. Op 19 november zal er dan ook een terugkomdienst zijn in Putten als afsluiting van de uitzendperiode. Op 29 november mogen we Adré en Marja in Meerkerk verwelkomen als afsluiting van onze betrokkenheid. We hopen dan ook op uw komst.

Deze link bevat de laatste nieuwsbrief en blog die we ontvingen. U kunt ook op de foto klikken.

Hartelijke groet, de Zendingscommissie.