Boelmarkt

Op Dv 1 juni 2024 willen we weer de jaarlijkse boelmarkt houden. Ook deze keer zal dit plaatsvinden op Energieweg 3 Meerkerk. Om 9:00 starten we met de verkoop open en om 14:00 sluiten we af. Zaterdag 25 mei 2024 vanaf 9:00 komen we bij u langs om bruikbare spullen op te halen. Wilt u geen grote bankstellen, grote wandmeubels, matrassen en kapotte spullen aanbieden? Voor meer informatie verwijzen we u naar de flyer en website/kerkapp. Wat u niet direct ziet is, dat veel mensen op de ophaallocatie meteen al de spullen sorteren, zodat het inruimen van de kramen t.z.t. vlot kan verlopen. Hebt u tijd en gelegenheid op 25 mei? Meldt u aan bij boelmarkt@hervormdmeerkerk.nl of bij Arianne van Ooijen. 

Sponsoractie
Tevens organiseert de Boelmarkt een sponsoractie. Hiervoor treft u/jij deze week een flyer aan bij de Zaaier. Meer nodig? Stuur een mail naar boelmarkt@hervormdmeerkerk.nl. Flyers liggen ook in de kerk en het Anker. 

Talentenveiling
Beste gemeenteleden, DV 1 Juni 2024 wordt de jaarlijkse Boelmarkt weer gehouden. Dit jaar willen we de “Talentenveiling” weer gaan organiseren. Hiervoor hebben we uiteraard uw hulp nodig. Dus heeft u een talent wat u wilt inzetten, vul dan het digitale formulier in dat u via de MeerKERK-app kunt vinden. Als u dat lastig vindt, mag u uiteraard ook een belletje doen of een mailtje sturen. Thirza en Gerard ’t Lam (06 – 516 079 14 / Gerard.lam@live.nl)