Nacht van Gebed in Meerkerk

Bid 31 mei op 1 juni mee voor vervolgde christenen.

“Onze gebeden kunnen komen waar wij niet kunnen komen. Wanneer we bidden zijn er geen grenzen, geen gevangenismuren en geen gesloten deuren” – Anne van der Bijl.

Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om ons gebed. En wat een kracht heeft gebed! Zoals bovenstaande quote zegt, geloven we dat bidden verschil maakt voor onze vervolgde broers en zussen. Daarom houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland.

Doe mee met de Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk van vrijdag 31 mei op zaterdag 1 juni in de Hervormde Kerk te Meerkerk. De Nacht begint om 21.00 uur en duurt tot 01.00 uur. Tijdens de Nacht horen en zien we verhalen uit onder meer Noord-Korea, India, Nepal en Vietnam. Je kunt er ook voor kiezen om een deel van de Nacht mee te bidden. Schuif gerust aan!

Neem voor vragen contact op met Petra de Leeuw, 0624696404 of deleeuw.petra@gmail.com