Evangelisatie

”Is er meer?

Wellicht heb jij je het wel eens afgevraagd. Is er meer? Bestaat er een God? En zo ja, wie was Jezus dan? Alleen een wijs persoon of echt de zoon van God? Ontdek meer over God en over onze activiteiten waar je deel van uit kunt maken.

Activiteiten

We delen graag Gods liefde met jou. Dit doen we door het organiseren van activiteiten voor iedere Meerkerker. Zo is er de laatste week van de zomervakantie de vakantiebijbelweek voor kinderen en rondom Kerst de kerstlichtjestocht. Ook organiseren we onder de naam Saam (Samen Aandacht Aan Mensen) avonden voor iedere Meerkerker die behoefte heeft aan gezelligheid of om over even tussenuit te zijn. Onder het genot van een versgekookte maaltijd ontmoeten we elkaar voor een goed gesprek. 

Uitzending familie Lichtendonk 

Namens de GZB vertrekken Andre en Marja Lichtendonk naar Bosnië. ”We willen protestantse kerken laten groeien”.

Bosnië-Herzegovina is vandaag de dag een verdeeld land. Door de burgeroorlog zijn er verschillende religies. Er is weinig verbondenheid. Na de oorlog zijn er kleine protestantse gemeentes ontstaan. In totaal zijn er zo’n 40 gemeenten en 800 leden die het verlangen hebben het Evangelie in Woord en Daad door te geven. ”Hier willen wij een bijdragen aan leveren, aldus Adré.”

Onze gemeente ondersteunt de familie Lichtendonk. Als gemeenteleden dragen wij de familie Lichtendonk op in gebed. 

Ben je benieuwd naar de verrichtingen van familie Lichtendonk? Volg ze via www.gzb.nl/landen/bosnie-en-herzegovina of Facebook www.facebook.com/geloofinbosnie.

Evangelisatiecommissie

We delen graag Gods liefde met jou. Onze evangelisatiecommissie is er voor iedereen die meer wil weten over God, Jezus en de Bijbel. Wil je meer over weten over het geloof of wil je deel uitmaken van de evangelisatiecommissie? Neem dan contact op met evangelisatie@hervormdmeerkerk.nl. Wil je helpen bij het organiseren van de vakantiebijbelweek en/of de kerstlichtjestocht? Stuur dan een e-mail naar vbw@hervormdmeerkerk.nl / kerstlichtjestocht@hervormdmeerkerk.nl 

Zendingscommissie

Wij vinden het belangrijk dat iedereen in vrijheid moet kunnen geloven. Daarom zetten wij ons voor vervolgde christenen wereldwijd. Wil jij je ook inzetten voor een christelijk geloof voor iedereen? Neem dan contact op met ons via zending@hervormdmeerkerk.nl