Evangelisatie

Is er meer?

Wellicht heb jij je het wel eens afgevraagd. Is er meer? Bestaat er een God? En zo ja, wie was Jezus dan? Alleen een wijs persoon of echt de zoon van God? Ontdek meer over God en over onze activiteiten waar je deel van uit kunt maken.

Activiteiten

We delen graag Gods liefde met jou. Dit doen we door het organiseren van activiteiten voor iedere Meerkerker. Zo is er de laatste week van de zomervakantie de vakantiebijbelweek voor kinderen en rondom Kerst de kerstlichtjestocht. Ook organiseren we onder de naam Saam (Samen Aandacht Aan Mensen) avonden voor iedere Meerkerker die behoefte heeft aan gezelligheid of om over even tussenuit te zijn. Onder het genot van een versgekookte maaltijd ontmoeten we elkaar voor een goed gesprek. Bekijk via de volgende link de data voor Saam:

Saam, wanneer is het?

Evangelisatiecommissie

We delen graag Gods liefde met jou. Onze evangelisatiecommissie is er voor iedereen die meer wil weten over God, Jezus en de Bijbel. Wil je meer over weten over het geloof of wil je deel uitmaken van de evangelisatiecommissie? Neem dan contact op met evangelisatie@hervormdmeerkerk.nl. Wil je helpen bij het organiseren van de vakantiebijbelweek en/of de kerstlichtjestocht? Stuur dan een e-mail naar vbw@hervormdmeerkerk.nl / kerstlichtjestocht@hervormdmeerkerk.nl

Zendingscommissie

Wij vinden het belangrijk dat iedereen in vrijheid moet kunnen geloven. Daarom zetten wij ons voor vervolgde christenen wereldwijd. Wil jij je ook inzetten voor een christelijk geloof voor iedereen? Neem dan contact op met ons via zending@hervormdmeerkerk.nl

4231 AA Meerkerk