Kringen

Kom je wekelijks in de kerk, maar wil je meer verdieping in je geloof? Ontdek dan onze lidmatenkringen. Ieder gemeentelid is van harte welkom om deel te nemen aan een lidmatenkring om zo samen met broeders en zusters je te verdiepen in Gods woord. Je komt samen met leeftijdsgenoten één avond in de week bij elkaar. Met elkaar leer je Jezus echt kennen en ontdek je wat Hij en je naasten voor jou kan betekenen in het dagelijks leven.

De lidmatenkringen starten ieder jaar in september. Wees welkom!

Lidmatenkring 1
Leeftijd: tot ongeveer 30 jaar

Lidmatenkring 2
Leeftijd: ongeveer 30 – 40 jaar

Lidmatenkring 3
Leeftijd: 40 jaar en ouder

Bijbelgesprekskring

Wil je meer verdieping in je geloof, maar geen deel uitmaken van de lidmatenkring? Kom dan eens naar de bijbelgesprekskring. We onderzoeken een gedeelte uit de bijbel en gaan met elkaar in gesprek. Hoe kunnen we de tekst van die tijd toepassen in ons huidige leven? Kom langs en ontdek!

Waar: De kleine zaal van Het Anker

Wanneer: Iedere donderdagmiddag om 14.30 uur