Hervormde Vrouwendienst

De Hervormde vrouwendienst (HVD) is er voor ieder gemeentelid in voor- en tegenspoed. Zo organiseert de HVD 65+ middagen, komt ze op bezoek op bij bijvoorbeeld een geboorte en organiseert ze de jaarlijkse Kerst- en Paasmiddagen voor gemeenteleden. Hieronder staan nog enkele van hun mooie activiteiten. Wil je de HVD ondersteunen in haar activiteiten? Neem dan contact op met hvd@hervormd-meerkerk.nl.

De activiteiten van de HVD

• Bent u 75 jaar of ouder? De HVD komt graag bij u op bezoek.
  • Alleenstaand of ziek? De HVD bemoedigt.
  • Een baby geboren? De HVD komt het nieuwe gezinslid graag bewonderen.
  • Nieuw in onze gemeente? De HVD maakt graag kennis met jou.
  • Condoleance of huwelijksjubilea? De HVD is er voor ieder gemeentelid.

Ouderenmiddag

Ook het komende winterseizoen organiseren we middagen voor de ouderen binnen onze gemeente. Samen met gemeenteleden luisteren naar een korte meditatie en zingen we liederen tot eer van Zijn naam. Een gezellig samenzijn waarin ons geloof en ontmoeting centraal staan. Jong en iets minder jong, iedereen is van harte welkom.

Postadres:
4231 BA  MEERKERK