Voorbeeld pagina

Inmiddels een bekend gegeven in Meerkerk en omstreken: de Boelmarkt. Iedere eerste zaterdag van juni (blok deze alvast in je agenda) organiseert onze gemeente de Boelmarkt. Meubels, serviesgoed, elektrische apparaten, fietsen, kleding, boeken, aardewerk, speelgoed, campingartikelen, witgoed.. je vindt het er allemaal. Ook is er een talentenveiling, opbod en wordt er voor de innerlijke mens gezorgd.Met jaarlijks vele honderden bezoekers is deze goed bezochte markt sinds 19 juni 1976 een gezellig evenement voor jong en oud.

De opbrengt van de Boelmarkt is bestemd voor de uitbreiding van het kerkgebouw.
Later volgt meer informatie over het hoe en waarom van deze uitbreiding.

Ophaaldag Boelmarkt

Ruim een maand voorafgaand aan de Boelmarkt worden er door een grote groep vrijwilligers verkoopbare spullen opgehaald in Meerkerk. Gooi daarom geen spullen weg die hergebruikt kunnen worden en bewaar ze voor onze ophaaldag. De datum van deze dag wordt ruim van te voren gecommuniceerd via onder andere onze Facebook pagina.

Namens de Boelmarktcommissie: alvast dank!

Boelmarktloods

Gelukkig hoef je niet ieder jaar tot de eerste zaterdag van juni te wachten om leuke tweedehands spullen te bewonderen. Iedere eerste zaterdag (de zomermaanden uitgesloten) van de maand is er de Boelmarktloods. Je vindt de Boelmarktloods aan de Energieweg 3, Loodsen M en N. Kom langs en ontdek interessante boeken, mooi glaswerk, decoratieartikelen, elektronica en tweedehands meubels. We zijn iedere eerste zaterdag van de maand geopend van 09.30 tot 11.30 uur.

Heb je tweedehands spullen over? We komen ze graag bij je ophalen. Je kan hiervoor contact opnemen met Richard van Leeuwen (0183 35 16 63).