augustus 2020

• Avonddienst - ds. C. M. Baan
5 augustus 2020

5 augustus 2020  19:30 - 20:30

Vanaf D.V. woensdag 1 april 19.30 uur hopen we wekelijks een uitzending voor u te gaan verzorgen van ons verzoekplaten programma.

Het zal er iets anders uitzien dan u gewend was. De eerste drie uitzendingen zullen in het teken staan van Pasen.

• Sjanie via telefoonnummer 35 28 50
    • Joke via telefoonnummer 35 13 72 of e-mail via jabassa@gmail.com, graag o.v.v. Woord en Melodie

8 augustus 2020

8 augustus 2020  09:00 - 11:30

Zoals u weet, is ook de Boelmarktloods een aantal maanden gesloten geweest in verband met de overheidsmaatregelen tegen de verspreiding van het Corona virus. Gezien de recente versoepelingen van deze maatregelen, heeft de boelmarktcommissie besloten om ook de boelmarktloods weer open te stellen.  De loods zal, in afwijking van vorige jaren, vanaf zaterdag 4 juli, alle zaterdagen in de maanden juli, augustus en september vanaf 09.00 uur tot 11.30 uur open zijn!

Er worden wel voorzieningen getroffen om te voldoen aan de Corona richtlijnen, daarom zal er in deze maanden geen koffietafel aanwezig zijn; wordt er een looproute in de loods voorgesteld; zullen er mandjes ter beschikking zijn voor uw bezoek ( mandje niet beschikbaar? Dan even wachten tot een vorige bezoeker zijn mandje weer heeft ingeleverd) en zal een ontsmettingsmogelijkheid voor uw handen en de mandjes bij binnenkomst en buitengaan van de loods beschikbaar zijn. Ook zal het toilet in deze maanden gesloten zijn. Met inachtneming van deze maatregelen hopen wij u weer op de oude vertrouwde wijze te zien in de Boelmarktloods!

9 augustus 2020
  • Morgendienst - ds. C. Mijderwijk - Heilige Doop